Everything about عفونت آنفولانزا
Everything about عفونت آنفولانزا
Blog Article
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
بیماری آنفولانزا یک بیماری تنفسی ویروسی است که بخش فوقانی دستگاه تنفسی را درگیر میکند. علائم آنفولانزا در شروع به سرماخوردگی شباهت دارد؛ اما باید بدانید که این دو بیماری تفاوتهای مهمی با هم دارند. مهمترین تفاوت، در شدت این دو بیماری است.
در ادامهی این مقاله به روشهای درمان بیماری ذات الریه و تب میپردازیم.
داروهای اصلی مورد استفاده در درمان آنفولانزا، داروهای ضدویروسی و واکسنها هستند.
اگرچه آنفولانزا و سرماخوردگی هر دو عفونت تنفسی و واگیردار هستند؛ اما عامل ایجاد آنها متفاوت است.
در صورت عدم انجام واکسیناسیون برای این افراد، بخشی از آنها به آنفلوآنزا مبتلا شده و علاوه بر اختلال در عملکرد و غیبت در محل خدمت، ریسک انتقال عفونت به بیماران تحت مراقبتشان نیز وجود دارد.
افرادی که به ویروس آنفولانزا مبتلا میشوند حتی قبل از شروع علائم میتوانند بیماری را به دیگران منتقل کنند. به طور خاص، دوره مسری از ۳۶-۴۸ ساعت قبل تا حدود ۳-۷ روز پس از شروع بیماری گسترش مییابد. این بدان معناست که ویروس آنفولانزا میتواند حتی توسط افراد به ظاهر سالم نیز منتقل شود.
این بیماری که یک بیماری ویروسی و جهش یافته تلقی میشود، از راههای مختلفی میتواند به بدن انسان سرایت کند و او را بیمار گرداند.
تظاهرات عمومی، یعنی تأثیر بر کل بدن (لرز، تب، سردرد، درد عضلانی گسترده، احساس خستگی و ضعف عمومی).
واکسن یک فرآوردهی زیستی است که در مقابل یک میکروب یا ویروس مشخص، ایمنی فعال اکتسابی تولید میکند.
در این مطلب سعی کردیم شما را با بیماری آنفولوآنزا و تفاوت آن با سرماخوردگی و کرونا آشنا کنیم. از آنجا که آنفلوآنزا بیماری سختی است، توصیه میکنیم با ظهور اولین علائم به پزشک مراجعه کنید تا به موقع درمان شوید.
استفاده از عسل: عسل نمیتواند باعث درمان آنفولانزا شود، اما در آنفلوانزای پرندگان بهبود این بیماری نقش مهمی را ایفا میکند.
افراد بیمار در این دوران باید استراحت کامل داشته و ترجیحا خود را قرنطینه کنند تا افراد دیگر را در معرض بیماری قرار ندهند.
تب و تعریق که از علائم رایج آنفولانزا هستند، میتوانند باعث کم آبی بدن شوند. بدن همچنین برای دفع خلط و مخاط اضافی در بینی و گلو به مایع نیاز دارد. به این دلایل لازم است در زمان آنفولانزا به مصرف مایعات توجه ویژهای شود.